Gjendet një trup i pajetë në lumin Shkumbin. Trupi është pikasur nga banorët e rastit dhe më pas është njoftuar policia.

Ngjarja është zhvilluar pranë fushës së mbeturinave.

Pas verifikimeve të para në trupin eviktimës nuk janë verejtur shenja dhune. Viktima mendohte të jetë rreth 50 vjeç dhe mund të jëtë mbytur i marrë nga rrjedha e lumit.