Një predhë e vjetër e Luftës II Botërore është zbuluar nga punëtorët që kryenin punime në rrugën e Voskopojës.

Predha ka përmasa të mëdha dhe policia ka rrethuar menjëherë zonën.

Si zakonisht në këto raste, priten xhenierët që kryejnë shpërthimin.
Gjetja e të tilla municioneve të vjetra nuk është e rrallë në Shqipëri.

PUBLICITET