“Arrest me burg” per drejtorin e hipitekes Zamir Leka dhe “arrest shtepie” per juristen Frida Mirashi nga gjykata e shkalles se pare ne Shkoder.

Drejtori Leka akuzohet per korrupsion dhe ka dyshime nga prokuroria se merrte deri ne 5 mije euro per nje dosje gjate ushtrimit te detyres nga ana e tij.

Mbrojtja ka kerkuar mase lehtesuese sepse Zamir Leka ka bashkeshorten shtatzene dhe nga ana tjeter sipas avokatit mbrojtes nuk paraqet rrezikshmeri per tu larguar gjate ketij procesi hetimor.

Drejtori Leka ka mohuar akuzat e ngritura ndaj tij ndersa ka shpjeguar proceduren se si funksion. Ai ka deklaruar se nuk kam patur dosje ne zyre por jane marre juristet sipas procedurave perkatese.