Policia ka goditur një grup kriminal, ndërsa janë arrestuar 9 persona nga 11 që janë të akuzuar. Mes dy personave që janë në kërkim është edhe një shqiptar që i ka shpëtuar policisë.

Nga 9 personat e arrestuar 2 raportohet se janë policisë grekë, ndërsa grupi shiste kokainë, heroinë dhe kanabis në disa zona në Greqi, por qendrat ishin në Trikala dhe Grevena.

Pas arrestimit të 9 personave gjatë kontrollit në banesat e tyre është sekuestruar një sasi droge, por edhe pajisje për përgatitjen dhe armë.