Me kova dhe bidona ne duar, kjo është situata në fshatin golem të njësisë rrethina të cilët prej dy muajsh 250 banorë të kësaj zone vuajnë mungesën e ujit të pijshëm si shkak I tharjes se puseve.

Ndërkohë ka plot 20 vite që ujësjellësi në këtë zonë nuk funksionon.Të shqetësuar banorët tregojnë kushtet e vështira me të cilët po përballen.

Shkak për tharjen e puseve banorët theksojnë ndërpjerjen e ujit në rezervatin që furrnizon të gjithë fshatin Golem.

Ndërkohë banorët kërkojnë nga istitutcionet përgjegjëse zgjidhjen e kësaj problematike e cila është jetike për ta.

Mungesa e ujit të pishëm është një problematike e cila prek pothuajse 80 përqind të qarkut të Shkodrës . Pavarësisht apeleve të kryera nga banorët ende nuk është bërë asgjë nga institucionet përgjegjëse.