“Gotech” tashmë edhe në Shkodër. Sëfundmi ka hapur dyert dyqani i elektroshtëpiakeve duke sjellë super oferta deri në 67% ulje për lavatriçe, frigorifer, televizor etj.

Me një larmi produktesh e çmimesh tashmë “Gotech” vjen edhe më pranë konsumatorit në Shkodër. Gotech ka vetëm një qëllim, për t’i shërbyer klientëve të tij.

Rrjeti i “Gotech” është i shtrirë në shumë qytete të Shqipërisë duke bërë kështu të mundur lidhjen më të ngushtë me konsumatorin final.

Në përurimin e këtij dyqani u përcoll edhe fjala përshëndetëse e Administratorit dhe pronarit të “Gotech” në Shkodër.

Drejtorja e shitjeve Elda Mustaka tregon risitë që ofron dyqani “Gotech” në Shkodër.

Kompania “GoTech Electronics”, është një ndër kompanitë lider në Shqipëri dhe me një eksperiencë mbi 20 vjet në tregtimin me shumicë dhe pakicë të elektroshtëpiakeve, televizorëve dhe pajisjeve të tjera elektronike.

“GoTech” në Shkodër mund ta gjeni fare thjeshtë, 500 metra larg shkollës 9-vjeçare “Skënderbeg” në lagjen Rus në Shkodër.

 

PUBLICITET