Mediat në Greqi kanë publikuar sot identitetet dhe fotografitë e anëtarëve të një grupi që vidhnin motoçikleta në Athinë.

Banda e goditur së fundmi, kryente vjedhje, kryesisht të motoçikletave dhe falsifikim dokumentesh.

Zbulimi i këtij grupi erdhi pas një hetimi 6 mujor. Anëtarët janë 5 persona nga Greqia, një nga Moldavia, një femër nga Rumania dhe shqiptarja e identifikuar me emrin Marelena Koçaj, 20 vjeç.