Një grabitje me dhunë është regjistruar nga Policia në Fushë Krujë.

Sipas Policisë Vendore, mësohet se, në Fushë Krujë, në lagjen “Magaze”, shtetasit F. L., vjeç 23, banues në Fushë Krujë, persona të paidentifikuar i kanë marrë me forcë mjetin.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 24. 11. 2018, në Fushë Krujë, në lagjen “Magaze”, shtetasit F. L., vjeç 23, banues në Fushë Krujë, persona të paidentifikuar i kanë marrë me forcë mjetin. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autoreve. Nenet 139 e 25 të Kodit Penal.