GREQI

Një grua 88-vjeçare, e cila humbi jetën në AHEPA është viktimë e orëve të fundit nga koronavirusit në Greqi, duke shkuar kështu në 216 numri i të vdekurve.

Pacienti nuk kishte sëmundje themelore, por ishte shtruar në spital që nga 6 gusht në një repart me presion negativ për shkak të gjakderdhjes së sipërme gastrointestinale.

Kjo është vdekja e dytë sot , pasi një tjetër grua 82-vjeçare vdiq në mëngjes, e cila vuante nga sëmundjet themelore dhe u intubua në ICU në Spitalin Universitar të Larissa .