Një grua ka rrezikuar të mbytet në lumë, në një fshat ët Beratit.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Malinat, kur B. A., 47 vjeçe, në vendin e quajtur “Valë”, duke kaluar lumin, aksidentalisht, është rrëzuar.

Ajo ka rrezikuar të mbytet por është shpëtuar nga bashkëshorti. Pas kësaj gruaja është dërguar në spital dhe ndodhet nën kontrollin e mjekëve.

Komisariati i Policisë Berat
Më datë 28. 08. 2018, në fshatin Malinat, shtetasja B. A., vjeçe 47, në vendin e quajtur “Valë”, duke kaluar lumin, aksidentalisht, është rrëzuar, ku ka rrezikuar të mbytet por është shpëtuar nga bashkëshorti,

e cila ndodhet në spital nën kontrollin e mjekëve. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Berat, për ngjarje aksidentale.