Një grua është bërë protagoniste e dhunës në familje në Fier, pasi ka dhunuar fizikisht bashkëshortin dhe fëmijët e saj të mitur.

Sipas burimeve ët Policisë Vendore, mësohet se u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për vlerësim, për R. S., 33 vjeçe, banuese në Fier, pasi ka dhunuar fizikisht e psikologjikisht, bashkëshortin dhe fëmijët e mitur.

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 21. 11. 2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për vlerësim, për shtetasen R. S., vjeçe 33, banuese në Fier, pasi ka dhunuar fizikisht e psikologjikisht, bashkëshortin dhe fëmijët e mitur.