ANGAZHIMI I KANDIDATIT TË PD-së NIS MENJËHERË ME FRYTET E PARA. Kanale te pa pastruara prej me shume se 23 vitesh, rruge te cilat nuk jane mirembajtur dhe kerkojne nderhyrje. Me keto problematika eshte perballur ne zonen e Hajmelit, kandidati I Partise Demorkatike ne Bashkine Vau Dejes, Zef Hila.

Ai ka nisur menjehere punen, pikerisht per te gjetur zgjidhjen e menjehershme, duke premtuar jo nje fushate me fjale por me vepra dhe angazhime konkrete. Dhe ashtu sic premtoi, gjate takimit te tij te radhes me banore te zones, fjalet e thena jane kthyer ne vepra konkreteNga ana tjeter banore te zones kane mirepritur kandidimin e zotit Zef Hila ne kete zone, dhe garantojne mbeshtetje maksimale, pasi premtimet e tij e kane nje baze te dukshme, zhvillimin e Komunes Bushat. Gjate ketyre takimeve kandidati I PD-se Zef Hila, ka marre mbeshtetjen e banoreve te zones, kjo jo ne premtime por ne nje angazhim maksimal per nje drejtim te besueshem dhe transparent te Bashkise se Re te Vau Dejesit, e mbi te gjitha per te mbajtur fjalen e dhene para banoreve