Me nje fund invalidet e Shkodres do kene nje zyre ku te drejtohen dhe pse jo edhe te bashkeveprojne mes njeri-tjetrit duke zhvilluar aktivitete te ndryshme.

Kryetari i kesaj shoqate Saimir Beqiri thote se kjo zyre u mundesua ne bashkepunim me Bashkine Shkoder dhe Drejtorine e Sherbimit Social , ndersa kjo hapsire ishte e domsdoshme per to, duke qene se ato perballen me veshtiresi te shumta te cilat jane pjese e perditshmerise se tyre.

Per prinderit e femijeve invalid kjo zyre eshte tashme nje porte e hapur ku mund te trokasin ne rast nevoje, ndaj ato e konsiderojne nje lehtesim. Pervec zyres keta persona gjate pasditeve, do te kene akses dhe ne palestren e shkolles Ali Lacej , ku do te mund te zhvillojne aktivitete te pershtatshme per to.