Gjykata e Shkodrës pritet qe të jape sot vendimin për vazhdimin ose jo të punimeve për HEC-in mbi lumin Valbona.

Ne nje lidhje direkte per Star Plus, gazetari Senad Nikshiqi tha se sot do jepet vendimi dhe mund te pritet edhe ndonje proteste nga ana e banoreve nese vendimi i gjykates eshte pro ndertimit te HEC-eve.