Dy shqiptarë janë arrestuar në afërsi të Follorinës pasi akuzohes se po transportonin lëndë narkotike me qëllim trafikimin e saj.

Dy të rinjtë, 22 dhe 27 vjeç po udhëtonin me makinë e cila nuk i kishte ndaluar policisë për kontroll por ishte larguar me shpejtësi.

Ndërkohë që njëri prej tyre kishte nisur të hidhte nga makina pakot me drogë.
Policia mblodhi nga rruga një sasi kanabisi me peshe 18,95 kg.