Nje 58 vjeçare nga fshati Zagore e Malesise se Madhe ndodhej e izoluar nga bora ashtu si shume banore te tjere te atij fshati.

Shtetasja Behije Vucaj kishte nje emergjence shendetesore dhe ne pamundesi per t’u transportuar me makine eshte dashur transportimi permes ajrit.

Keshtu nje helikopeter ka mberritur ne fshatin Zagore duke bere te mundur transportimi e saj drejt spitalit rajonal te Shkodres.

Fillimisht helikopteri e ka ndalur 58 vjeçaren ne stadiumin “Loro Boriçi” dhe nga aty drejt spitalit eshte derguar me nje ambulance.

Pas dhenies se ndihmes se pare burimet spitalore bejne me dije se 58 vjeçarja eshte jashte rrezikut per jeten.