Helmohen nga ushqimi 15 pushues kosovarë

Rreth 15 kosovarë janë paraqitur në urgjencën e infektivit në Tiranë me shenja helmimi. Dyshohet se qytetarët kosovarë janë helmuar në një restorant në zonën e Shkëmbit të Kavajës, pasi kishin ngrënë drekë. Mësohet se AKU Durrës ka vendosur vendosur gjobë maksimale ndaj restorantit, si dhe e ka bllokuar atë.