Një grua ka tentuar ti japë fund jetës, duke u vetëhelmuar me medikamente mjekësore.
Ngjarja sipas Policisë Vendore ët Durrësit, ka ndodhur në banesën e saj ku L, N., 48 vjeçe është vetëhelmuar dhe ndodhet në spital në Tiranë.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 11.11.2018, në banesë, dyshohet se është vetëhelmuar me medikamente mjekësore dhe ndodhet në spital në Tiranë, shtetasja L. N., vjeçe 48, banuese në Durrës. Neni 99 i Kodit Penal.