Në ambasadat shqiptare në SHBA, Kanada, Kosovë, Rumani, Turqi, Bullgari është hapur libri i ngushëllimeve për efektivët e FA, Tanushi dhe Hasanaj që humbën jetën në krye të detyrës.

Mes shënimeve të lëna, bie në sy ajo e ministrit të Brendshëm të Kosovës, Rrustem Berisha. “Heronjtë e paqes”, i cilëson ai dy ushtarakët që humbën jetën teksa ishin në mision në Letoni.