Hillary Clinton për pak se nuk është rrëzuar nga shkallët, vetëm 5 muaj pasi theu gishtin e këmbës.

Ish Zonja e Parë është filmuar ndërsa po zbriste nga disa shkallë prej guri në pallatin Jahaj Maha dhe rrëshkiti dy herë nga shkallët, madje edhe kur ndihmësit po e mbanin nga krahu.

Pas rrëshkitjes për herë të dytë, Clinton hoqi sandalet dhe vazhdoi pjesën tjetër të rrugës pa asnjë incident.

Hillary Clinton po bwnte turizëm nw Indi kur incidenti i pakëndshëm ndodhi.