Është një prej hoteleve që i bën të gjithë që t’i kenë zili ata që i kalojnë pushimet aty.

Anantara Kihavah Maldives Villas është votuar si “Hoteli më i Insagramuar” në botë dhe këto foto tregojnë arsyen përse.

Hoteli ka një restorant nën ujë, 80 vila me pishinë dhe plazhe të mëdha të bardha.

Hoteli vetë shkruan: ‘I projektuar nga arkitektët nga Maldivet, Group X Design Associates, Anantara Kihavah ofron luksin e qetësisë në një prej peizazheve më të rralla në botë.

Materialet natyrore dhe motive nga trashëgimia kulturore maldiviane krijojnë një mjedis sa luksoz aq edhe historik”.