Një pikë karburanti në anë të rrugës Elbasan-Peqin ka rënë pre e vjedhjes gjatë natës. Karburanti ndodhet në fshatin Hoxhaj të Peqinit

. Policia ka mundur të identifikojë dhe të arrestojë autorët e grabitjes, Dervish dhe Meridian Hoxha.

Dy autorët janë të njohur për pronarët e karburantit. Për këtë arsye, njëri nga autorët ka mbajtur me muhabet bashkëshorten e pronarit, duke i larguar vëmendjen nga bashkëpunëtori tjetër, i cili ndërkohë vodhi 24 milion lekë të vjetra.

Karburanti është në pronësi tëe Zija Hoxhës