Një burrë ka denoncuar në Policinë e Elbasanit, ikjen nga shtëpia të gruas dhe vajzës së tij.

Sipas burimeve të Policisë Vendore, mësohet se S. T., vjeç 61, banues në Elbasan, kallëzon se i janë larguar nga banesa bashkëshortja dhe vajza H. T., dhe J. T., vjeç 63 e 29. Policia sqaron se po punohet për gjetjen e tyre.

Më datë 30. 09. 2018, shtetasi S. T., vjeç 61, banues në Elbasan, kallëzon se i janë larguar nga banesa bashkëshortja dhe vajza H. T., dhe J. T., vjeç 63 e 29. Po punohet për gjetjen e tyre. Materialet u referuan