Projekti IDEA challenge i cili është pjesë e programit proSEED I financuar nga ministria Gjermane ka zhvilluar një takim këshillues me studentet e administrim biznesit në qytetin e Shkodrës. Kunsulentja e projektit idea Alda Dhomo shprehet se ky aktivitet ka në fokus inovacionin dhe sipërmarrjen e të rinjve në biznes.

Dhomo ju bën thirrje të gjithë sipërmarrësve të rinj të jenë pjesë e projektit pasi këshillat që do marrin do jenë të vlefshëm që të përmirësohen në administrimin e biznesit e ky I fundit të ecë përpara.

Ëshë vendosur që rreth 120 finalistë të përgjidhen për të prezantuar idetë e tyre të biznexsit para një jurie profesionale të pavarur të përbërë nga përfaqësues të institucioneve private. Ndërkohë për të gjithë ata që duan të bëhën pjesë mund të aplikojnë në websitin web.idea.comfort.