PAS AKTIVITETIT ZYRTAR ME MËSUESIT, DREJTORI RAJONAL I ARSIMIT KADRI YMERI NGA ZYRA E TIJ KA DHËNË NJË URIM PËR TË GJITHË MËSUESIT, ATA QË KONTRIBUAN DHE ATA QË JANË AKTUALISHT NË SISTEM,

PËR NXËNËSIT DHE PRINDËRIT E TYRE NË KËTË DITË TË RËNDËSISHME. MËSUESIT JANË TË PALODHUR NË PUNËN E TYRE U SHPREH DREJTORI YMERI