Imzot George Frendo Arqipeshkvi metropolit i Tiranë Durrësit, ka lëshuar një mesazh paqeje, dashurie dhe harmonie për të gjithë besimtarët katolikë për Krishtlindje.

Në mesazhin e tij drejtuar besimtarëve, Frendo thotë se njeriu nuk ka pse të korruptojë njeri për të marrë atë që i takon dhe se në këto Krishtlindje duhet që t’i japim dorën të gjithë atyre që kanë nevojë.