Kryetarja e bashkise Shkoder Voltana Ademi ka qene pjese emisionit Info Plus ne televizionin Star Plus .

Teksa diskutohej skema e ndihmes ekonomike dhe banoret kane shprehur ankesat e tyre, kryetarja e bashkise ka preferuar te jete pjese e ketij emisioni nepermjet nje telefonate te drejteperdrejte per te sqaruar skemen e re e cila sipas saj eshte jo funksionale,

jo efektive dhe rrit varferine ne Shkoder dhe me gjere.

Kujtojme qe skema e re e ndihmes ekonomike e implementuar ne fillim te ketij viti solli pakenaqesi te shumta tek familjet ne nevoje te cilet jane hequr pa argumenta ligjore dhe logjike nga perfitimi mujor