Në mbledhjen e organizuar në Ministrinë e Jashtme , ministri Ditmir Bushati u shpreh se kemi nisur punën përgatitore për procesin e integrimit, por ai thotë se është i zhgënjyer nga angazhimi i bashkive në këtë proces

Ministri i Europës dhe Punëve Jashtme, Ditmir Bushati, organizoi sot një takim konsultues në për ngritjen e strukturës për zhvillimin e negociatave me Bashkimin Europian.