Nga ana e Interpol Tiranës, është ekstraduar sot, drejt homologëve të tyre të Romës, një shtetas italian, i dënuar për trafik droge nga gjykatat shqiptaree.

Sipas njoftimit zyrtar, mësohet se, L. P., 26 vjeç, banues në Itali, i dënuar me 6 vjet e 8 muaj burg për veprën penale “Trafikimi i lëndëve narkotike”, nga Gjykata e Krimeve të Rënda Tiranë, do të vuaj pjesën e mbetur të dënimit në vendin e tij.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 18. 10. 2018, në PKK Rinas, nga Interpol Tirana u ekstradua për në Itali, shtetasi L. P., vjeç 26, banues në Itali, pasi Gjykata e Krimeve të Rënda Tiranë,

e ka dënuar me 6 vjet e 8 muaj burg për veprën penale “Trafikimi i lëndëve narkotike”, ku do të vuaj pjesën e mbetur të dënimit. Neni 283/a i Kodit Penal.