Inva Gashi dhe Tan Barhimi përcjellin momentet e tyre gjate punës dhe karrierës , ndërsa Ronela Hajati një vajze tipike çapkëne e skenës se muzikës  shqiptare tregon me shume rreth vetes me spontanitetin e saj.