INVALIDËT: NËSE NUK ZGJIDHET PROBLEMI I TRANSPORTIT DO DALIM NË PROTESTA Megjithese zyrtarisht kemi nisur nje vit te ri per invalidet problemet e vitit te kaluar sa i takon transportit publik per kete kategori vazhdojne te jene prezente madje pa asnje pergjigje per zgjidhje.

Tjeter shqetesim i invalideve eshte edhe parkimi publik Invalidet i jane drejtuar Bashkise dhe Minitrise se Mireqenies Sociale per zgjidhjen e ketij ngerci i cili ndodh vetem ne qytetin e Shkodres dhe nese brenda 10 diteve kjo ceshtje nuk do zgjidhet ato do dalin ne protesta dhe do bllokojne levizjen e autobuseve

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/4h4w_PkpSr0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE