Një shqiptar 43-vjeçar, është arrestuar në Itali. Shqiptari, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur, ishte dëbuar një vit më parë nga shteti fqinj, por ky i fundit ka thyer masën dhe ka depërtuar serish në shtetin italian.

Teksa qëndronte para një shkolle dhe me kapuç në kokë, policia e vlerësoi si të dyshimtë paraqitje e tij dhe vendosi të ushtrojë kontroll.

Autoritete dyshuan se shqiptari ishte duke përgatitur plane për vjedhje. Në këtë momente shqiptari është arratisur duke kapërcyer muret rrethuese të shkollës, por edhe të disa shtëpive, por misioni për t’u arratisur dështoi dhe ai u arrestua menjëherë.