Numri 2 ne listen e kandidateve te Partise Demokratike per deputete ne Shkoder Izmira Ulqinaku ka zgjedhur rrugen “Oso Kuka “ per tu njohur me afer me problemet e biznesit te vogel.

E shoqeruar nga shtabi elektoral ajo ka nenvizuar se partia demokratike eshte ne mbeshtetje te biznesit duke e lidhur dhe me sloganin e kesaj fushate , ekonomi e forte e ardhme e sigurte.Vete tregtaret kane prezantuar nje situate te zymte te biznesit dhe kane kerkuar mbeshtetje pas zgjedhjeve te 25 qershorit .

Kandidatja Izmira Ulqinaku ka takuar me dhjetra tregtare te biznesit te vogel ne zonen e njohur si prane cinarit por edhe me gjere , ku ka prezantuar programin politik te partise demokratike Për një ekonomi të forte e cila do të ul TVSH-në në 15% dhe taksat mbi rrogën dhe fitimin në 9%.