Kandidatja e Partisë Demokratike ne Shkoder ka vijuar takimet me biznesin e vogël dhe te mesëm ne qytetin e Shkodrës.

Kete te marte Ulqinaku e shoqeruar edhe nga shtabi elektoral eshte perqendruar ne bizneset ne lagjen parruce e xhabije, ku eshte njohur nga afer me problematikat e tyre , qe lidhen kryesisht me nje situate te zymte te ekonomise dhe rritjen e rrezikut te falimentit. Numri dy ne listen e demokrateve ka marre nje gjithashtu garanci per mbeshtetje ne zgjedhjet e 25 qershorit.

Izmira Ulqinaku pranoi se biznesi po kalon periudhe jo te favorshme, e megjithate u tregua optimiste per ndryshim rrenjesor duke prezantuar alternative e partise demokratike, ekonomi e forte e ardhme e sigurte. Kandidatja e parties demokratike premtoi vemendje ndaj biznesit, duke e quajtur partner te ndryshimit ne diten e votimeve por edhe pas zgjedhjeve te 25 qershorit.