Ky është çifti i bashkëjetuesve që u ekzekutuan përgjatë orëve të natës në Shkodër. Ish-efektivi i policisë, Burhan Bercama, dhe bashkëjetuesja e tij, Silvi Ndoci.

Ngjarja në rrethana të paqarta, dyshimet e para janë për shkal të detyrës.

Policia ka filluar menjëherë hetimet.

PUBLICITET