FAKULTETET E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI” KANË PREZANTUAR PROGRAMET E TYRE NË EMSIONIN “TONIGHT” TË GAZETARIT ERZEN KOPERAJ NË “STAR PLUS”.

DREJTUESIT E FAKULTETEVE DHE PEDAGOGË TREGUAN ARSYET PËRSE STUDENTËT QË DO VIJNË NGA SHKOLLAT E MESME DUHET TË ZGJEDHIN UNIVERSITETIN E SHKODRËS. NJË PREJ ARSYEVE KRYESORE ËSHTË PËRGATITJA E TYRE PËR TREGUN E PUNËS