PËRPLASJE DHE AKUZA TË NDËRSJELLA MES KRYEMINISTRIT EDI RAMA DHE ISH KRYEMINISTRIT SALI BERISHA NË KUVEND.

BERISHA THA SE BASHKËSHORTJA E KRYEMINISTRIT ËSHTË AKSIONERE NË NJË BANKË NË VEND, POR RAMA NUK U PËRMBAJT DHE FYEU RËNDË BERISHËN