Nga kështjellat e lashta në brigjet e Kroacisë tek bukuria e Islandës, një udhëtim virtual për të zbuluar vendet më interesante në botë ku janë luajtur skena të ndryshme të serisë së famshme ‘Froni i Shpatave’.

Më poshtë mund të shihni qytete të lashta dhe peizazhe të pabesueshme natyrore kur shfaqen në TV, në krahasim me të njëjtat vende në botën reale.

Nëse deri më tani nuk i keni kushtuar mjaft vëmendje sfondeve, tani nuk mund të shmangni admirimin e magjisë rreth tyre. Votoni më të bukur në komentet!