Jep dorëheqjen anëtari i Gjykatës Kushtetuese

Anëtari i Gjykatës Kushtetuese Vladimir Kristo ka dhënë dorëheqjen nga posti që mbante prej disa vitesh. Sipas një njoftimi, dorëheqja është dhënë më 31 korrik dhe ende nuk dihen arsyet konkrete. Në lidhje me dorëheqjen e Tij, zoti Vladimir Kristo ka njoftuar Presidentin e Republikës, Kuvendin e Shqipërisë dhe Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese.