Zhgënjimi në Kupën e Botës nuk ishte i mjaftueshëm për të bërë Jorge Sampaoli të humbasë drejtimin e kombëtares së Argjentinës.

Sipas raporteve nga “Ole”, trajneri i Argjentinës është i sigurt se do të mbetet në pozitën e tij dhe në Kupën e Amerikës të vitit 2019.

Një vendim mjaft i fortë, baza e të cilit nuk duket të ketë arsye kryesisht ekonomike. Përveçse nuk ka alternativa në dorë, Federata e Futbollit e Argjentinës në fakt nuk duan të paguajnë të gjithë të klauzolën për prishjen e kontratës që është rreth 7 milionë euro.

PUBLICITET