Jorgo Papingji dhe Devis Xherahu dy miq per koke.

Nje miqesi e lindur disa vite me pare ku edhe pse diferenca e moshes nuk eshte e vogel ajo cfare bie ne sy eshte respekti qe kane per njeri tjetrin tekstshkuresi Jorgo Papingji dhe Dvis Xherahu. Ata tregojne edhe pasionin e tyre ndaj ushqimit ku te dy shprehen se jane shijues te mire. Per me teper ndiqni intervisten e tyre te dhene per Night Star.