Administratori i ri, Suad Lici në daljen e parë publike për mediat, u shpreh në intervistë se ka kontaktuar me Edi Martinin personalisht për trajner të Vllaznisë.

Ditën e djeshme Vllaznia ka bërë një njoftim në faqen e saj në “Facebook” se ka hapur një ankand për trajner, madje të interesuarit mund të dërgojnë CV në email.

Për këtë ka ironizuar edhe Martini. Ai ka shpërndarë këtë postim nga faqja zyrtare e klubit dhe ka shkruajtur se duhet ti japim një mundësi edhe trajnerëve nga trevat. Ja postimi plotë: