Knadidati i renditur i katerti ne listen e Partise Demokratike per Shkodren, Bardh Spahia ka zhvilluar nje takim me biznesin e vogel ne qender te qytetit te Shkodres.Qellimi i ketij takimi eshte njohja e elektoratit te Shkodres me programin e Partise Demokratike si dhe prezantimi i kandidatit tek qytetaret.