Sekuestrohen mbi 58 kg marijuane në kufirin greko-shqiptar. Operacioni ne Kozani.

Ndalohet nje automjet qe vinte nga kufiri gjelber dhe brenda tij sekuestrohen 47 pako me 58 kg 280 gram marijuane. Ne pranga dy shqiptare, shoferi 51-vjec dhe pasagjeri 29-vjec.

Ky i fundit kishte hyre ilegalisht ne Greqi por u tregoi policeve nje pasaporte qe kishte nje vule hyrje te falsifikuar, nderkohe qe mesa rezulton, ma mase ndalim hyrje ne zonen Shengen.

U sekuestruan ne total gjithashtu edhe 2 celulare me 2 karta SIM, 240 euro dhe 2500 lek shqiptare.