Një grek dhe një shqiptar janë arrestuar për futjen e 147.8 kg kanabis në Greqi.

Ata u arrestuan në momentin që greku do t’i dorëzonte shqiptarit sasinë e drogës në Imathia, Greqinë e veriut.

Kanabisi ishte fshehur brenda makinës.