Sekuestrohen në Brazil 617 kg kokainë, ndërsa destinacion dyshohet se ishte Shqipëria, pasi në pakot e drogës që ishin futur në një kabinë të dyfishtë të një kamioni ishte shkruar “K.F. Elbasani”.

Sasia e kokainës është kapur më 2 shtator në Gefron të Brazilit.Dyshohet se saisa prej 617 kg kokainë do të transportohej në Shqipëri.Sasia e kokainës është kapur më 2 shtator në Gefron të Brazilit.

 

Stema e FK Elbasanit ishte e stamposur në çdo pako të kokainës.Sasia e kokainës së pastër do të kapte në treg vlerën prej 60 milion euroPër sasinë e 617 kg kokainë janë arrestuar tre burra dhe një grua.