Gjatë një aksioni policor në qytetin e Korçës janë kapur dhe sekuestruar 500 gramë Heroinë .

Goditja e policisë është bërë në qender të qytetit dhe janë arrestuar 4 persona duke përfshire shitesit e lëndës narkotike dhe një blerës.

Gjatë operacionit që u zhvillua në qendër të qytetit, policia sekuestroi 500 gr heroinë dhe 50 doza. Po punohet për kapjen e personave të tjerë, të cilët dyshohet se janë të përfshirë në rrjetin e shpërndarjes së drogës.

PUBLICITET