“Kater stinet” eshte ekspozita personale e pikori te ri lezhjan Kristian Suli. I ri ne
moshe, Krisian Suli ka premisa te medha per tu bere nje piktor i madh. Per 18
vjecarin Suli kjo eshte ekspozia e pare, pikturat e te cilit jane te punuara ne vaj
dhe kanavate.

 

Titulli i ekspozites “Kater stinet” pershtatet me permbajtjen, pasi
jane te pasqyruara mjaft qarte stine e vitit ne 33 punimet e Kristian Sulit. Cifti
Martin dhe Zhuljeta Lucaj, mesuesit e Kristianit qe e ndihmuan ne menyre
profesionale, shprehen se Kristiani ka nje vullnet te çelikte.

 

Ne ekspozite ka grafike, atmosfere dhe freski ndersa vete piktori i talentuar ka
shpirt Luftarak ne punen e tij.

 

Piktori Kristjan Suli shprehe i lumur per celjen e ekspozites se tij te pare ne kete
moshe. Ai thote se qe ne moshen te vogel jame marre me pikture, ndersa idea per tu.
marre me pikture nuk eshe se lindi une e kisha thote piktori Kristian Suli.

 

Punimet e tij jane e punuara mjeshterisht dhe me mjaf kujdes nga 18 vjecari Kristian.
Suli, te cilat more vleresime maksimale nga te pranishmit. Ekspozita “Kater stinet” .
do te qendroje e hapur per disa dite per atedashesit Lezhjan, te apasionuar pas atit te piktures.

PUBLICITET