Ylli i operës botëror është kërcënuar me vdekje

pasi nuk do të marrë pjesë në inaugurimin e presidentit amerikan Donald Trump, Andrea Bocelli pasi është kërcënuar me vdekje, duke iu bashkuar listës së të famshmëve që kanë anuluar pjesëmarrjen në ceremoninë presidenciale. Kërcënimet me vdekje vijnë pasi një tjetër këngëtare, legjenda e Brodway, Jennifer Holliday u tërhoq nga festimet e Trump që do të mbahen të shtunën pasi është kërcënuar dhe quajtur “Uncle Tom’.