BAZHDARI: KEMI RESURSE QË TURIZMI TË ZHVILLOHET NË DIMËR DHE VERË. Mbeshtetja e operatoreve turistike me projekte konkrete dhe bashkepunimi dy palesh per ta kthyer Shkodresn ne nje prej destinacioneve kryesore turistike te Ballakanit ka qene fokusi i takimit te pare konsultativ me perfaqesuesit e bizneseve Turistike me shtrirje nga Dukagjini ne Shkoder e Vlipoje.

Kandidatja per kryetare Bashkie Keti Bazhdari e mbeshtetur nga stafi i saj vazhdon ne menyre sistematike takimet e bashkepunimit dhe mareveshjes per te perfunduar hartimin e programit electoral. Sipas bazhdarit turizmi kulturor, malor, detar ,turizmi sherues dhe aventuresk  perbejne nje  prej shtyllave kryesore ku duhet te mbeshtetet e ardhmja e ekonomise dhe zhvillimit te Shkodres duke bashkerenduar perpjekjet e perbashketa drejt se ardhmes. Promovimin dhe zhvillimin e turizmit sipas bazhdarit duhet ta mbeshtesim me politika investimi dhe sherbimi te mirepercaktuara duke vecuar ne menyre te vecante turizmin Malor dhe ate detar ne menyre qe e ardhmja e punesimit Shkodran mos jete e perkohshme por e vazhdueshme si ne Dimer ashtu edhe ne vere. Perfaqesuesit e turizmit atakuan edhe qeverisjen vendore te meparshme duke cituar mungesen e bashkepunimit ne kuader te promovimit por edhe per mungesen e vizionit ne kuader te organizimit te bashkerendimit te perpjekjeve me operatoret turistike per te shfrytezuar maksimalisht resurset e medha turistike.Sipas kandidates Bazhdari me idete qe do perfshihen ne programin elektoral duhet patjeter te krijohet mundesia e pranise se vazhdueshme prane Bashkise edhe te njegrupi me perfaqesues te operatoreve turistike me te cilet puna e ardhshme e Bashkise te mirekoordinohet per te siguruar te ardhura me shume dhe punesim per banoret e Bashkise se.